Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
gravad lax & gerookte heilbot
salade van warm gerookte zalm, aardappel, rucola en rode radijs – mierikswortel – bieslookdressing
of
gerijpte runderlende met slaatje kalfstong & Pecorino
dry aged beef vab NL dubbeldoelkoe – geraspte balsamico – mosterdkaviaar – pani puri & rode uienchutney – Pedro Ximenez stroop
of
gebakken seizoenspaddenstoelen met parelgort & truffel
licht gefrituurde courgettebloem – tuinerwten – krachtige groentenjus vegetarisch
HOOFDGERECHT
kabeljauw met kruidenkorst, octopus & venusschelp
pasta al nero – tomatensalsa – spinazie – pompoen – saffraansaus
of
hertenfilet & hertenstoof Wellington
pruimen – duxelles – shiitake – witlof – kastanjepuree – peperkoeksaus
of
gekarameliseerde knolselderij & pompoencurry vegetarisch
kikkererwt falafel – tahini – gedroogde tuinbonen – arboriorijst met dadel, honing en schapenkaas
NAGERECHT
cheesecake & bloedsinaasappel sorbet
frambozen marmelade – gekonfijte sinaasappel in pure chocola
of
3 kazen
roggekrenten – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 50,00
18,00
28,50
9,75
APPETIZERS
Cas & Kas bitterballen met aardappelslaatje & savoramayonaise plantbased
de lekkerste plantbased bitterbal uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel
8,75
visplank royale huisgerookte Sockeye zalm – makreelrillette – gerookte mosseltjes – gegrilde zwaardvis – zeewierkaviaar – crunchy sushi – crostini – Amsterdamse ui
27,50
charcuterie
wildpaté – Cecina de Leon – eendenrillette – wildzwijnham – dubbeldoelkoe pastrami -cornichon – cranberry compote – crostini
26.50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot   6 of 12 stuks 22,75 / 39,50
slakken & kruidenboter, half dozijn biologische wijngaardslakken met knoflook, bieslook & peterselieboter           13,50
foie de morue & toast kabeljauwlever – lijnvangst – conserven – peper – citroen
9,75
 
KLASSIEKERS
uiensoep met toast & boerenkaas vegetarisch 10,00
krachtige wildsoep parelgort – hert
11,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
13,50
23,50
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
29,50
plantaardige biefstuk & jus de vegetable plantbased  schorseneren – snijbonen – hutspot
28,50
tournedos met zwezerik & morillesaus
rösti – aligot – pastinaak – haricots verts – zilveruitje
36,50
hele zeetong à la Meunière
500/600 gram – roseval – bospeen – paksoi – citroen – peterselie

wilde eendenborst & gekonfijt eendenpootje rode kool – appel – gratin – spruitjes – spek – bramensaus
    44,50

29,75

BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 6,50
salade van rucola, Romaanse sla, appel, venkel , sinaasappel, pitten, tabouleh, rode ui & honing-yoghurtdressing
6,75
brood met zeewierboter
5,00
 
DESSERT
cheesecake & bloedsinaasappel sorbet
frambozen marmelade – gekonfijte sinaasappel in pure chocola
9,75
Sticky toffee pudding & hangop
gezouten karamel – dadel – pistache-roomijs
9,75
mousse en brownie van chocola & stracciatella-aardbeienijs  gemarineerde verse ananas
9,75
Sgroppino of Espresso Martini
9,75 /11,50
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams  v.a 4,00