Lunch
boterham met boerenbrie met appel-perenstroop, sla & peer vegetarisch | 9,75 |
boterham pastrami van de NL dubbeldoelkoe & truffelmayonaise |
9,75 |
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – brioche bun – sla – groentjes in ’t zuur |
16,25 |
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade |
12,50 |
Turkish eggs 2 gepocheerde eieren – verse spinazie – labneh met munt & knoflook – harissa – Turks brood vegetarisch | 13,50 |
eggs Norwegian brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Béarnaise |
14,50 |
Wagyu beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk | 19,75 |
SOEPEN | |
uiensoep met toast & boerenkaas vegetarisch |
10,00 |
krachtige wildsoep met parelgort & hert |
11,50 |
KLASSIEKERS | |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per 6 of 12 stuk |
22,75 /39,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
13,50 / 23,50 |
Vol au Vent kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje |
14,75 |
salade peer & Oudwijker Colosso blauwschimmel van waterbuffel – verse vijg – walnoot – boerenbrood – Gegenbauer dressing naar keuze |
17,50 |
garnalenkroket & kleintje kreeftenbisque |
13,50 |
BIJGERECHTEN | |
verse frieten & mayonaise | 6,50 |
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing |
6,75 |
brood met zeewierboter |
5,00 |
LUNCHMENU | |
gerookte heilbot & zeewierkaviaar slaatje warm gerookte zalm – aardappel – rucola – rode radijs |
|
wildstoofpotje & kastanjepuree hert – wildzwijn – rode kool – appel | |
cheesecake & bloedsinaasappel sorbet frambozen marmelade – gekonfijte sinaasappelschil in pure chocola |
|
3 gangenmenu | 32,50 39,50 |