Lunch

Croque Monsieur met Gruyère keuze kaas of ham & kaas vegetarisch 10,50
boterham dry aged beef & mayonaise met grove mosterd & honing 9,75
Zeeuwse seaburger met remoulade & frieten
duurzame burger van Superfood Zeeland – vis & Zeeuwse mosseltjes – brioche bun – sla – groentjes in ’t zuur
16,50
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased
Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade
12,50
Turkish eggs   2 gepocheerde eieren – verse spinazie – labneh met munt & knoflook – harissa – Turks brood vegetarisch 13,50
eggs Norwegian
brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Béarnaise
16,25
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – sesam bun – tomaat – augurk  19,50
Flammkuchen met gegrilde groenten, zoete ui, tomaat, mozzarella & geraspte boerenkaas 12,50
SOEPEN
uiensoep met toast & boerenkaas vegetarisch
10,00
klassieke ossenstaartsoep
11,50
KLASSIEKERS
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per 6 of 12 stuk
22,75 /39,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
13,50 / 24,50
Vol au Vent
kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje             
14,75
salade de printemps suikersla – kikkererwt – gegrilde haloumi – tabouleh – gemarineerde watermeloen – granaatappelpit – verse munt – yoghurtdressing – brood  
17,50
garnalenkroket & kleintje kreeftenbisque
14,00
BIJGERECHTEN
verse frieten & mayonaise 6,75
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
7,00
brood met zeewierboter
5,50
LUNCHMENU 
Noordzee krab & tartaar van Sockeye zalm szeesla – sushirijst – gekleurde biet – gemarineerde rettich – dille – mosterddressing – saffraan kroepoek
gestoofde varkenswang, krokante buikspek & Tomasu okonomiyaki – edamame – harinori zeewier – jalapēno salsa – wasabi crum
kaneelrol met appel & ijs van Hollandse vanille
appel crumble – crème Suisse – gezouten karamel
3 gangenmenu 32,50
39,75