Lunch

boterham met boerenbrie met appel-perenstroop, sla & peer vegetarisch 9,75
boterham pastrami  van de NL dubbeldoelkoe & truffelmayonaise
9,75
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten
duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – brioche bun – sla – groentjes in ’t zuur
16,25
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased
Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade
12,50
Turkish eggs   2 gepocheerde eieren – verse spinazie – labneh met munt & knoflook – harissa – Turks brood vegetarisch 13,50
eggs Norwegian
brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Béarnaise
14,50
Wagyu beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk  19,75
 
SOEPEN
uiensoep met toast & boerenkaas vegetarisch
10,00
krachtige wildsoep met parelgort & hert
11,50
KLASSIEKERS
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per 6 of 12 stuk
22,75 /39,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
13,50 / 23,50
Vol au Vent
kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje             
14,75
salade peer & Oudwijker Colosso blauwschimmel van waterbuffel – verse vijg – walnoot – boerenbrood – Gegenbauer dressing naar keuze 
17,50
garnalenkroket & kleintje kreeftenbisque
13,50
BIJGERECHTEN
verse frieten & mayonaise 6,50
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
6,75
brood met zeewierboter
5,00
LUNCHMENU 
gerookte heilbot & zeewierkaviaar slaatje warm gerookte zalm – aardappel – rucola – rode radijs
wildstoofpotje & kastanjepuree hert – wildzwijn – rode kool – appel
cheesecake & bloedsinaasappel sorbet
frambozen marmelade – gekonfijte sinaasappelschil in pure chocola
3 gangenmenu 32,50
39,50